ThinkIt EDU:TECH Hackathon

ThinkIt EDU:TECH Hackathon tindrà lloc el proper Dissabte 7 de Març a la Capsa de Música de la Tabacalera, a Tarragona.

La temàtica escollida es la de tecnologia educativa. La nostra visió de l’educació és molt àmplia, va molt més enllà de l’educació formal d’escoles, instituts i universitats. Com diu la viquipèdia, “L’educació, en el sentit més ampli, és qualsevol acte o l’experiència que té un efecte formatiu en la ment, el caràcter o la capacitat física d’un individu. En un sentit tècnic l’educació és el procés pel qual la societat transmet, de manera deliberada organitzada i sistemàtica, els seus coneixements acumulats, aptituds i valors a les noves generacions”. En aquesta hackathon hi tenen cabuda totes les experiències que utilitzin qualsevol tipus de tecnologia (apps per smartphones, jocs, plataformes, serveis, …) per a millorar l’aprenentatge i la qualitat de l’educació.

De nou convidem a participar a gent de diferents àmbits (com ara professionals, estudiants, emprenedors o professors) i camps (informàtica, disseny, il·lustració, psicologia, pedagogia, empresa, entre d’altres) per a crear equips creatius i multidisciplinars. A diferència de les edicions anteriors, aquest cop tan sols durarà un dia, així que encara tindrem més pressió per a crear un prototip mínimament operatiu. I tindrem experts del tema, jurat, premis, menjar, beguda i moltes sorpreses, com sempre!

Teniu més informació de l’esdeveniment a la pàgina de registre:

http://thinkit.eventbrite.com

Per a qualsevol consulta o suggeriment -o per a obtenir actualitzacions sobre l’esdeveniment- podeu contactar amb nosaltres a partir del nostre compte de twitter @thinkittgn. Aquesta hackathon està co-organitzada pel grup de voluntaris de ThinkIt, l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa i la Universitat Rovira i Virgili, amb el suport de l’associació de músics de Tarragona, el grup de recerca Arget, Ilustrum, Magnore, Mènsula i Smart4cities. També volem agrair la col·laboració de Patates Palau i Cafès Novell.

cartellEls comentaris estan tancats.