FIET 2015

f

fietxs

Presentació  |  Programa  |  Localització


fiet1Els nous escenaris i reptes que ens planteja la societat del segle XXI ha propiciat que, des de diferents institucions educatives s’estiguin repensant quines han de ser les habilitats, coneixements i actituds necessàries per a fer-hi front.

Una societat interconnectada, complexa, canviant i tecnològica, on la competència digital dels estudiants, dels docents i de la societat general, és un element indispensable per a viure, conviure, aprendre i treballar.

fiet2

El Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia (FIET), organitzat per primer cop en 2014, pretén ser un espai de trobada on figures de rellevància internacional relacionades amb el món de la educació i la tecnologia reflexionin i facin propostes de manera conjunta sobre el seu paper transformador en un context digital.

En aquesta edició, es tracta d’un format especial, una jornada express d’un dia, anomenat FIETxs (extra small), amb un nombre més limitat d’assistents, i amb un tema monogràfic. El tema central d’aquest FIETxs2015 serà una de les competències claus per al segle XXI, la competència digital, de l’estudiantat, i en especial dels docents. Inscriu-te!

Objectius:

  • Fer visible el coneixement i les bones pràctiques que es generen a Catalunya relacionades amb l’educació i la tecnologia.
  • Localitzar especialistes i experiències internacionals, així com activar projectes estratègics per al desenvolupament de l’educació i la tecnologia.
  • Contribuir a la millora de l’educació a través de l’anàlisi, el debat, l’elaboració de propostes i la difusió des d’una òptica tecnològica i transformadora.

 

Coordina:

logo urv

 

Col·labora:

logos-col

univ-cat 

* Activitat de formació permanent del professorat reconeguda pel Departament d’Ensenyament