Seminari del Portafolis Digital del Pràcticum

El pròxim dia 19 d’octubre de 2016 el Seminari del Portafolis Digital del Pràcticum que tindrà lloc de 17 a 20 hores a la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili. Aquest acte es realitza dins del marc del projecte L’acreditació i validació de competències dels estudiants universitaris per mitjà del portafolis digital. Un procés pel seguiment i l’avaluació de les pràctiques externes a les escoles, dels Ajuts de suport a la Recerca del Programa MIF (ARMIF), en el qual han participat investigadors de la nostra Universitat i escoles de la demarcació de Tarragona.
Aquest projecte pretén donar criteris i accions per tal de millorar el desenvolupament, seguiment i avaluació de les pràctiques externes en el programa formatiu de doble titulació, introduint l’ús del portafolis digital com a eina per la recollida d’evidències de forma reflexiva al llarg de pràctiques, tenint en compte la perspectiva d’aquests agents que hi intervenen (tutors de facultat, d’escola i estudiants). Així doncs, aquesta estratègia de recollida d’evidències d’aprenentatge, juntament amb la seva validació per consens dels tutors, es converteixen en fets claus per una millor avaluació de les competències professionals dels futurs mestres.
L’objectiu d’aquest seminari és compartir els resultats d’aquest projecte, recollir les aportacions dels diferents agents clau en el procés de les pràctiques externes, per tal d’incorporar-les a la proposta final del projecte de recerca. Així mateix aprofitarem per presentar la continuació del projecte dels pròxims dos anys orientat a les pràctiques en alternança en els estudiants de mestre de doble titulació.

Aula – 111

Inscripció

logo redimensionatEls comentaris estan tancats.