StimuL@te – 2 abril 2013

El proper dimarts dia 2 d’abril, a les 10.30h a la Sala d’Actes de la FCEP de la URV, tindrà lloc el proper taller de formació, StimuL@TE, a càrrec de Francesc Balagué, amb el títol “La meva escola és el món. Un gran viatge com a experiència d’aprenentatge“.

Es presentarà una experiència personal de viatge de volta al món durant 16 mesos, per més de 20 països, identificant projectes i experiències educatives en alguns d’ells així com interactuant amb persones de cada país per conèixer més de prop la seva realitat. Contextualització d’algunes dades o nocions del món, i selecció d’alguns exemples educatius diversos, com Bolívia, Nepal o Tailàndia.

fbalagueFrancesc Balagué és Mestre d’educació primària, psicopedagog i doctor en pedagogia, especialitat de multimèdia educativa per la Universitat de Barcelona. Co-autor del llibre “Usos educatius dels blogs” i coordinador del llibre “Acción comunitaria en la red”.

Després de fer un viatge de volta al món durant 16 mesos, recollit al blog http://rutabaobab.com ara emprèn un nou projecte professional amb la plataforma Wonference.com

Més info: Capzle

Presentació:

La teva escola és el món from Francesc Balagué


Deixa un comentari

Disculpa, heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.