StimuL@te – 28 d’octubre

El proper dimecres dia 28 d’octubre a 10:30 a 14:00 (PC1) i de 15:30 a 16:00 (Sala de juntes) de la FCEP da la URV, tindrà lloc el proper taller de formació, StimuL@te, a càrrec del Dr. Jaume Ametller Leal, amb el títol ATLAS.ti: Una eina per la recerca qualitativa. Mirant el món a través d’una pantalla.”.

Per un apart, parlarem de l’ ATLAS.ti, una eina per la recerca qualitativa. Aquest taller tindrà dues parts, a la primera part es presentarà l’estructura del software i la seva relació amb aproximacions metodològiques i, la segona part, tindrà format de taller i explorarem les eines fonamentals del programa fixant-nos en com facilita la gestió del treball d’un grup de recerca.

Per una altra part, també parlarem del vídeo com a metodologia de recerca educativa. L’ús del vídeo com a eina de recerca, en aquest es parlarà de les raons de la irrupció d’aquest mitjà de recerca. Així doncs, en el seminari discutirem alguns aspectes relacionats amb la utilització dels enregistraments de vídeo en recerca educativa. Es mostraran aspectes generals de l’aplicació d’aquestes metodologies, problemes i reflexions sobre les conseqüències d’aquestes metodologies tenen sobre l’activitat de recerca.

stimulate 28 octubreEls comentaris estan tancats.